Akupunktur, sportsakupunktur samt muskel- og ledterapi

Har du overvejet at prøve akupunktur? Så kan du trygt kontakte mig. Mit navn er Jan Andreasen, og jeg har drevet Bodyrecover siden 2004. Jeg tilbyder kranio sakral terapi og forskellige former for akupunkturbehandlinger på min klinik i Holbæk. Udover lokale kunder har jeg også klinter fra bl.a. Tølløse, Jyderup og flere andre områder.

Traditionel kinesisk medicin til et utal af problemer

Jeg tilbyder traditionel kinesisk medicin (TCM), som er den klassiske akupunktur. Den benyttes til et utal af skader, problemer, sygdomme og tilstande i kroppen. Denne akupunkturbehandling bygger på den ældgamle lære, der blev nedskrevet af den gule kejser for flere tusinde år siden.

TCM benyttes ofte til kroniske skader og problemer. Derfor kan der være tale om et længerevarende behandlingsforløb. Behandlingen er også velegnet, hvis du er gravid.

Sportsakupunktur fremmer healingsprocessen

Jeg tilbyder desuden sportsakupunktur. Det er et såkaldt mikrosystem, som benyttes til behandling af bl.a. forstuvninger, forstrækninger, fibersprængninger, trælår, instabile led, tennisalbuer, golfalbuer, musearme samt knæ- og ankelproblemer. Akupunkturen kan benyttes kort efter, at skaden er sket, og er derved med til fremme healingsprocessen. Samtidig styrker den det beskadigede væv.

Muskel- og ledterapi ved skader på muskler og led

Jeg tilbyder organrelateret muskel- og ledterapi. Dette er også et mikrosystem, som benyttes til skader på muskler og led. Det kan f.eks. være hævede led, overrivninger eller overbelastninger samt smerter i muskler og led med videre. Denne akupunkturbehandling kan benyttes både kort efter skaden er opstået og ved mere kroniske tilstande.

Hvad er akupunktur?

Akupunktur er en ældgammel behandlingsmetode fra Fjernøsten, herunder Kina. Der anvendes tynde nåle ved akupunkturbehandlingen. Her bliver nålene sat ind i forskellige punkter såsom et øre.

Metoden bygger, som tidligere nævnt, på en ældgammel lære, som blev nedskrevet af den gule kejser, Huang Di. Den kinesiske behandling har rødder i daoismen.

Hvordan virker akupunktur?

Akupunktur virker ved, at akupunktøren indsætter tynde nåle i bestemte punkter på patientens hud for at forebygge eller behandle bestemte sygdomme.

Den traditionelle kinesiske forklaring er, at disse akupunkturnåle genopretter kroppens energibalance. Derfor benyttes behandlingen også i forbindelse med fertilitet i Kina.

Bestil en konsultation eller en akupunkturbehandling

Du er velkommen til at få meget mere at vide om akupunktur og om mine priser. Jeg har en fast pris pr. behandling, som du kan læser under priser.

Du kan kontakte mig på telefon: 30 68 27 72 eller på mail: info@bodyrecover.dk. Det er nemt at bestille tid online: Klik her for tidsbestilling.​

Hvorfor vælge mig?

Behandling af muskler, led og sener samt knogler

Jeg benytter osteopatisk medicin, manuel medicin og akupunktur til at diagnosticere, behandle, forebygge og genoptræne problemer med muskler, led, sener, bindevæv og knogler. Jeg tilbyder også træningsterapi med henblik på at forebygge fremtidige problemer.


Jeg tilbyder behandlinger såsom:

  • Osteopati
  • Akupunktur
  • Sportsakupunktur
  • Manuel medicin
  • Kranio-sakral-terapi
  • Muskel- og ledterapi

Jeg har et højt fagligt niveau inden for osteopati, og jeg benytter kun de bedste og mest effektive teknikker. Samtidig følger jeg den seneste forskning og bliver løbende efteruddannet.

Se hvad vores kunder siger​

​Tina L.

"Det bedste sted man kan blive behandlet for sine skader og skavanker, Jan er helt fantastisk, kan kun anbefales."

Klaus H.

"Har gået med skader i mine underarme i godt 2 års tid og efter 2 behandlinger er mine arme blevet 70% bedre." 

Maj P.

"Sjældent kompetent og grundig undersøgelse og behandling, der som det første har afhjulpet mine smerter og føleforstyrrelser i armen."

Har du en forespørgsel til behandling?​

Udfyld formularen nedenfor med relevante informationer, og jeg vil gøre mit bedste for at besvarer din forespørgelse. Jeg bestræber mig på at svarer på alle beskeder hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmaet

Bodyrecover

Vestergade 2, 4300 Holbæk

Tlf.: 30 68 27 72

E-mail: info@bodyrecover.dk

Følg os på Facebook

Åbningstider

Efter aftale.