​Bestil tid her

​Bestil tid her

​Manuel medicin​

Manuel Terapi tager sit udspring i osteopatisk medicin. I manuel medicin undersøger vi problemet til bunds, vi finder årsagen og behandler den.

Manuel terapi arbejder med hele bevægeapparatet, dvs. muskler, sener, led, knogler og bindevæv. Terapien arbejder med kroppens bevægelser, med gangcyklussen og med balancen mellem muskler og led. Gennem vores behandlinger og ved brug af træningsterapi genskaber vi en symmetri og et ensartet styrkeforhold i muskelgrupperne, vi skaber fri bevægelighed i alle led og fjerner smerter, dysfunktioner og spændinger i musklerne.

Som Manuelterapeuter har vi over 4 års uddannelse. Det indbefatter en stor viden om anatomi og fysiologi og patologi. Vi kender til langt de fleste skader der opstår gennem idræt, arbejde eller fritidsaktiviteter. Endvidere kan vi behandle disse skader med manuelle teknikker.

Manuel medicin benytter manuelle teknikker som manipulation, mobilisering, muskel energi teknik, aktiv release teknik, positionel release teknik, myofasciel release teknik, neuro muskulære teknikker, abnorm nerve tension og post isometrisk relaksation.​

Specialer

Langt de fleste problemer stammer fra eller påvirker bækkenet. Vores største speciale ligger i diagnosticering og behandling af bækkendysfunktioner. Det er en forkert antagelse at det kun er kvinder der har været gravide som har bækken problemer. Undersøgelser viser at 2/3 del af alle har større eller mindre problemer i og omkring deres bækken. Disse funktioner rammer alle grupper uanset alder, køn, job og aktivitetsniveau.

Et af vores andre specialer ligger i avancerede rygbehandlinger. Vi diagnosticerer helt ned på den enkelte ryghvirvel og behandler derfor utroligt præcist og effektivt.

Af andre specialer kan nævnes piskesmæld, hovedpiner, skulder-, albue- og håndledsproblemer, hofte-, knæ- og ankelproblemer, iskias, musearm, golf- og tennisalbue, frossen skulder, hælspore, løberknæ og generelle nakke og rygsmerter.​

Bodyrecover v/ Jan Andreasen Vestergade 2, 4300 Holbæk 30 68 27 72​